بانوان كرماني بيشترين سهم را در اشتغال صنعت گردشگري استان دارند

مدير كل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان كرمان گفت: در حال حاضر بانوان كرماني بيشترين سهم از اشتغال صنعت گردشگري استان را به خود اختصاص داده اند.

\"محمود وفايي\" در نشست مشترك رئيس اداره اشتغال و كارآفريني معاونت سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي كشور و بانوان سرمايه گذار استان كرمان گفت: بعد از موضوع توافق هسته ای فضاي گردشگري ايران تلطيف و گردشگران زیادی به کشورمان و به دنبالش استان كرمان سفر کرده اند كه حضور بالاي گردشگران خارجي در ايام نوروز دليلي بر اين ادعا است.
وي افزود: خوشبختانه  همه كسانيكه در حوزه گردشگري سرمايه گذاري كرده اند به توسعه و تعالي اين صنعت توجه دارند بطوريكه هرساله به تعداد زيرساختهاي گردشگري توسط بخش خصوصي افزوده مي شود.
وفايي با اشاره به اينكه نگاه حاكميت به مسئله گردشگري بسيار مثبت است، افزود: توریست یکی از پر درآمدترین ارز آوری ها در یک کشور است و می تواند سبب رونق کسب و کار شود بنابراین امیدواریم بعد از موضوع برجام تسهیلات بیشتری ازسوي بخش خصوصي و با حمايت بخش دولتي برای گردشگران فراهم شود.
وي با بيان اينكه سرمايه گذران استان بايد از فرصتي كه براي گردشگري استان فراهم شده، استفاده كافي را ببرند، اظهار داشت: در حال حاضر بيش از هر زمان ديگري تعامل دولت و بخش خصوصي نمود پيدا كرده است .
وي به حضور توانمند بانوان استان در سرمايه گذاري بخش خصوصي به ويژه گردشگري اشاره كرد و گفت: با توجه به اينكه صنعت گردشگري صنعتي ظريف و حساس است بايد با آن به صورت خلاقانه روبرو شد و با نوع نگاه، تفكر و عمل خود در رشد، توسعه و حفظ ظرافت اين صنعت كمك كرد.
وفايي با بيان اينكه  در حال حاضر استان در بهترين شرايط خود قرار دارد و زنان و مردان مي توانند در كنار هم به فعاليت بپردازند، بيان داشت: با توجه به اينكه زنان از هوشمندي بالايي برخوردار هستند مي توانند در عرصه گردشگري به موفقیتهای بیشتری دست پیدا کنند.
مدير كل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان كرمان با بيان اينكه صنعت گردشگري از تنوع بالايي برخوردار است، بيان داشت: حضور مستمر زنان در صنعت گردشگري زمينه ساز فعاليتهايي نو و همچنين ايجاد نشاط و شادابي در اين صنعت خواهد شد. 
وي با اشاره به اينكه خوشبختانه در حوزه صنايع دستي و گردشگري استان زنان بسيار موفق عمل كرده اند، افزود: بسياري از خانه هاي قديمي استان در مالكيت زنان قرار دارند كه مي توانند با كاربري دادن به آنها به فعاليت بپردازند تا انها نيز نقش موثري در توسعه صنعت گردشگري استان داشته باشند.
وفايي با بيان اينكه بخش بزرگی از جامعه ایرانی را زنان تشکیل می دهند، بيان داشت: با ایجاد انجمنها متفاوت از جمله انجمن زنان سرمايه گذار می توانیم به حضور پررنگ زنان در ايجاد زیر ساخت هاي گردشگري كمك شاياني كنيم تا نشان دهيم زنان نيز می توانند در بخش تولید شغل وثروت پرتوان ظاهر شوند.
وي از حضور پررنگ زنان كرمان در حوزه صنايع دستي خبر داد و بيان داشت: بيش از 80 درصد هنرمندان صنايع دستي را زنان تشكيل مي دهند كه در سالهاي اخير اين آمار بالاتر هم رفته است.
 وفايي همچنين به راه اندازي خانه هاي بوم گردي درروستاهاي مختلف استان اشاره كرد و گفت: در يكسال اخير اين اقامتگاهها از استقبال بالايي برخوردار بوده اند چراكه در اين زمينه زنان در راس كار بوده اند.
وي در ادامه از شناسايي هفت هزار اثر تاريخي استان خبر داد و افزود: از اين تعداد هفتصد اثر ثبت ملي و سه اثر آن نيز ثبت جهاني شده اند كه اميدواريم امسال ثبت دو اثر ديگر همچون كوير لوت و قناتهاي استان را در پرونده خود بگنجانيم كه در اينصورت استان كرمان با پنج اثر ثبت جهاني در كشور مقام اول را به خود اختصاص خواهد داد.
مدير كل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان كرمان ، بار ديگر اين استان را ايراني كوچك خواند، بيان داشت: استان كرمان داراي اقليم چهار فصل است كه مي توانيد تنوع آب و هوايي را در جاي جاي آن به خوبي ببينيد .
وي بيان داشت: استان كرمان داراي ظرفيتهاي بي نظيري است كه با توجه به برنامه هايي كه در نظر داريم بزودي كرمان يكي از مقاصد اصلي گردشگران ايراني و خارجي خواهد بود كه زنان كرماني نيز مي توانند  با اعتماد به نفس بالا بر روي برنامه هاي استراتژيك  اين اداره كل تاثير بسزايي داشته باشند.
وفايي به برنامه هاي پيش روي اين اداره اشاره كرد و گفت: برگزاري اولترا ماراتن بين المللي كوير لوت و نمايشگاه گردشگري كرمان از مهم ترين اين برنامه ها هستند كه به ترتيب از 13 تا 19 و 20 تا 25 ارديبهشت ماه با حضور ميهمانان ايراني و خارجي برگزار مي شود.

                                       


انتهای پیام/

کد خبر 1395020518